For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Nano-composites 1- Graduate level

مبحث نانوکامپوزیت ها(Nanocomposites)   یکی از زمینه های کاربردی نوین در تحقیقات و صنعت بوده و عملاً یکی از علومی است که دانشجویان رشته های مربوط کاربرد مفاهیم و آنچه تاکنون در طول سال های تحصیل فراگرفته اند را تجربه کرده و بکار می گیرند. دانش علمی و مهارت های تکنولوژیک  نانوکامپوزیت ها در حیطه علوم بین رشته ای (Interdisciplinary science) مکانیک، علم مواد، دانش پلیمر/ شیمی، و ساخت بوده و زیر مجموعه مواد پیشرفته (Advanced materials)  قرار  می گیرد. این درس ابتدا به مفاهیم پایه و سپس پیشرفته کامپوزیت ها می پردازد و سپس وارد بحث اصلی این درس ، نانوکامپوزیت ها، با تمرکز بر مسائل و چالش های موجود پیش رو برای توسعه این مواد از ترکیبات(Components)  نانوکامپوزیت ها، طراحی تا ساخت/فرآیند می پردازد. اهداف اصلی این درس شامل بررسی کامپوزیت های متداول (Traditional) و پیشرفته چند منظوره (Advanced multi-functional) در زمینه های رفتارهای فیزیکی/مکانیکی (Physical/mechanical properties)، فرآیند، و طراحی بویژه کامپوزیت های مایکرو (تقویت شده با فاز مقیاس مایکروMicro-size ) و تمرکز برنانوکامپوزیت های پلیمری(Polymer nanocomposites, PNCs) (پلیمرهای تقویت شده با نانو مواد مقیاس نانو Nano-scale) به عنوان جدیدترین مبحث کامپوزیت ها می باشد. بطور خلاصه، ارائه این درس به سه قسمت کلی تقسیم می گردد:

Part A: دانش پایه مواد سازنده کامپوزیت ها، مکانیک کامپوزیت ها و روابط مایکرومکانیک، روابط ساختاری کامپوزیت ها، بررسی رفتارهای ماکرو و مایکرو الاستیک برای تعمیم در مقیاس نانو، مکانیک و معیارهای شکست مایکرو کامپوزیت ها و ...

Part B: معرفی نانوکامپوزیت ها، مواد سازنده و مقیاس ها در ابعاد نانو، معرفی نانو ذرات و خواص آنها، پلیمرها و خواص آنها، چالش های فعلی و راهبرد ها در نانوکامپوزیت ها، روابط مایکرومکانیک برای طراحی و توسعه نانوکامپوزیت ها، مفاهیم و چالش های مهم در فصل مشترک نانوفیلر/پلیمر Interface/interphase ، بررسی رفتارهای ماکرو و مایکرو الاستیک و تعمیم در نانوکامپوزیت ها، روش ها و راهکارهای اندازه گیری خواص نانوکامپوزیت ها در مقیاس نانو تا ماکرو نانوکامپوزیت های چند منظوره، کاربرد ها و روش های مدل تحلیلی و شبیه سازی محاسباتی نانوکامپوزیت ها.

Prerequisites:

Composite

Under-graduate level

Grading Policy:

Seminars/homework (individual):

Mid-term test:

Group project presentation:

Final exam:

Teacher Assistants:

TA is available

Time:

Sundays and Tuesdays 1:30-3:00 PM

Other students may attaned with prior permission.

Term:
Fall 2016
Grade:
Graduate

Nano-composites 1- Graduate level | Dr. Mehdi Karevan

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.